Agenda
 

 De eerstvolgende beurs
 waar wij aanwezig zijn:

 

25 & 26 augustus 2018
Tilburgse Terrariumdagen
Dierenpark "De Oliemeulen'
Reitse Hoevenstraat 30
Tilburg


[BEURSOVERZICHT 2018]
 

AfkoelingsperiodeSinds 1 februari 2001 is de wet "kopen op afstand" van kracht (ge-up-date 13.06.2014). Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

Als consument (particuliere aankoop) heeft u het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
U bent verplicht zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van de afkoelingsperiode gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. De portokosten voor het terugsturen dienen door de klant zelf betaald te worden. Bij het annuleren van uw bestelling berekenen wij geen annuleringskosten m.u.v. speciaal, op bestelling bestelde artikelen. (15% van het aankoopbedrag)

De afkoelingsperiode geldt niet in de volgende gevallen:

   · Aankopen die speciaal, op bestelling, zijn geleverd
     Zoals terrariums, schildpaddenbakken, aquariums, meubels en artikelen die op bestelling worden geleverd
   · Cd’s, video’s, cd-roms en licenties waarvan de verzegeling is verbroken
   · Producten voor zakelijk gebruik
   · Reserveronderdelen, zogenaamde spareparts

Meer informatie over:
   ®  Procedure ruilen & retouren.