Agenda
 

 De eerstvolgende beurs
 waar wij aanwezig zijn:

 

25 & 26 augustus 2018
Tilburgse Terrariumdagen
Dierenpark "De Oliemeulen'
Reitse Hoevenstraat 30
Tilburg


[BEURSOVERZICHT 2018]
 

BESTELLING ANNULEREN   
Uw bestelling annuleren? in de meeste situaties kunt u uw order kosteloos annuleren.
Dit kunt u eenvoudig doen door ons op de hoogte te brengen via onze klantenservice! of per e-mail info@terramania.nl, vermeldt in het bericht uw naam waarop de bestelling is geplaatst, de producten en het bestelnummer. Tevens vernemen wij graag van u de reden van annuleren. U zult vervolgens binnen één werkdag een bevestiging van de annulering ontvangen.

Als uw bestelling verzonden is, dan zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. Wij raden dan aan om de bestelling bij aflevering (door de postbode / koerier) te wijgeren.

Als u een overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag dat op de factuur vermeldt staat binnen 10 werkdagen door Terramania terug betaald, dit gebeurd op het rekeningnummer waarmee betaald is. Als u een product retourneert verzoeken wij u de factuur, die u bij uw bestelling heeft ontvangen, ook mee te zenden.

Het retour sturen van een product en/of bestelling kan uitsluitend naar ons adres in Arnhem.


Uitzonderingen kosteloos annuleren.
Zoals beschreven staat in de wetgeving kopen op afstand, heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om uw bestelling kosteloos te annuleren. Echter is door de wetgever enkele uitzonderingen gemaakt.
namelijk;
·   Aankopen die speciaal, op bestelling, zijn geleverd.
   Zoals terrariums, schildpaddenbakken, aquariums, meubels en artikelen die op bestelling worden geleverd.
·   Cd’s, video’s, cd-roms en licenties waarvan de verzegeling is verbroken.
·   Producten voor zakelijk gebruik.
·   Reserveronderdelen, zogenaamde spareparts.

Indien u deze bestelling wenst te annuleren, dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen de mogelijkheden bekijken om deze bestelling te kunnen annuleren.