Agenda
 

 De eerstvolgende beurs
 waar wij aanwezig zijn:

 

25 & 26 augustus 2018
Tilburgse Terrariumdagen
Dierenpark "De Oliemeulen'
Reitse Hoevenstraat 30
Tilburg


[BEURSOVERZICHT 2018]
 

OVER ONS 
Tijdens onze studie Dierhandel management (nu: Handel & dier) van de Helicon MBO OSS / Nijmegen zijn wij als student gestart met het opzetten van ons bedrijf – genaamd; Terramania, met als doel de dierenwelzijn van terrariumdieren te verbeteren doormiddel van eerlijk advies ten gunste van het dier en de hobbyist.

Op 20 september 2003 zijn wij officieel gestart met onze onderneming en dat hebben wij de concurrentie de afgelopen jaren laten weten. Door ons groot (online) assortiment van ruim 2.000 aquarium, terrarium en schildpadden artikelen behoren wij tot een van de serieuze online aquarium & reptielenspeciaalzaken van Nederland en België.

Daarnaast onderscheiden wij ons van de concurrentie als het gaat om (internet)ontwikkelingen en correct handhaving van de Nederlandse wetgeving (kopen op afstand en behorende garantie bepalingen) en uitstekende service elementen.

Waterschildpad.info
In 2008 hebben wij de succesvolle website Waterschildpad.info overgenomen om waterschildpad(den) liefhebbers en huisdierbezitters te informeren over deze bijzondere huisdier groep.
Eind 2010 hebben wij de domeinnamen www.waterschildpad.nl en www.waterschildpad.be gekoppeld aan www.waterschildpad.info om de bereikbaarheid optimaal te houden.

► bezoek de website: www.waterschildpad.info

Magazijn en voorraden.
Medio 2009 heeft Terramania zijn opslag capaciteit vergroot in ons nieuwe magazijn van maar liefst 100m3. In dit magazijn hebben wij 95% van alle vermelden artikelen op onze site op voorraad liggen, om snelle levering te kunnen garanderen.  
Eind 2012 hebben wij een aparte opslag erbij voor de grotere producten, waaronder bodembedekking van 15m3.

De toekomst.
Omdat ons bedrijf een klein familie bedrijf is en dat wij alles in eigen beheer houden, zijn onze ontwikkelingen langzaam maar wel tot in de puntjes verzorgt.
De toekomst is veel belovend en zullen onze informatieve website de komende jaren uitbreiden.

Daarnaast blijven wij streven naar een actueel aanbod van erkende merkproducten die de hobby vereenvoudigen.